Igen: N.

A KONA N habzsolja a kanyarokat, késlekedés nélkül reagál vezetője parancsaira, és külön felkészítés nélkül alkalmas versenypálya-használatra. Mindezek mellett pedig tökéletesen sokoldalú szabadidőautó. Végre egy sportautó, amelyben az egész család örömét leli. A KONA N nem átlagos szabadidőjármű. Hamisítatlan sportos crossover. Valódi N modell.

Teljesítmény

Nem átlagos szabadidőjármű.

A KONA N 2,0 literes T-GDI motorja széles fordulatszám-tartományban kínál egyenletes teljesítmény-kifejtést; nyolcfokozatú, nedves duplakuplungos sebességváltója pedig három exkluzív sportfunkcióval bír: az N Power Shift (NPS), az N Grin Shift )NGS) és az N Track Sense Shift (NTS) váltóprogramok egytől egyig maximális vezetési élményt szavatolnak. A hajtáslánc legnagyobb teljesítménye 280 LE, maximális forgatónyomatéka 392 Nm. A motor teljesítménye minden pillanatban rendelkezésre áll, ami egyszerűvé és élvezetessé teszi az autó vezetését.

 1. N Corner Carving differenciálmű.

  Az elektronikus vezérlésű, részlegesen önzáró differenciálmű (E-LSD) mechanikusan szabályozza az első kerekekre jutó hajtóerő elosztását. A rendszer pontosabb kormányozhatóságot, valamint nagy sebességnél is fokozott ívmeneti stabilitást eredményez.

 2. Kitoljuk a teljesítmény határait.

  A 19 colos, kovácsolt könnyűfém keréktárcsák, valamint a nagyméretű, dupla tetőspoiler mellett a Kona N modellt merevített karosszériával készítették fel a lehengerlő menetteljesítményekre.

 3. Nagy teljesítményű fékek.

  A Kona N fékrendszere megnövelt első és hátsó féktárcsái révén fokozott hőtűréssel, valamint fejlett fékelőkészítő programmal járul hozzá a magabiztos vezethetőséghez.

  Formaterv

  Kompromisszumok nélküli teljesítmény.

  A KONA N menetdinamikája tökéletesen harmonizál a modell karakteresen sportos megjelenésével. A motorból fakadó, dinamikus karakter következetesen jelenik meg a külső kialakításban, amely a sportos megjelenés mellett jobb aerodinamikai teljesítményt is kínál. A belső tér magával ragadó, izgalmas vezetői környezetet biztosít. A hangulatot olyan egyedi N részletek teszik tüzessé, mint a kormánykerék, a Performance Blue betétek, a sebességváltó kar, a sportos kagylóülések vagy a fém pedálok.

  Belső tér és kapcsolódás

  Magával ragadó, izgalmas vezetési élmény.

  Az új, 10,25 colos infotainment érintőképernyő és a 10,25 colos digitális műszeregység a videojátékok világából ihletet merítő, merőben újszerű vezetési élményt biztosítanak. Az új ‘N üzemmód kialakítás' többek között köridők, illetve az N versenypálya-térkép megjelenítésére szolgál, míg a testre szabható N gombok segítségével két egyedileg összeállított üzemmód-profil között válthatunk. Sport vagy N üzemmódban a KONA N head-up kijelzője exkluzív motorsport grafikát kínál, megjelenítve a sebességet, a fordulatszámot és az aktuális sebességfokozatot, így a vezető minden idegszálával a pályára összpontosíthat.

  Dinamikus passzív biztonsági rendszer.

  A KONA N a Hyundai SmartSense biztonsági funkciók legújabb generációját kínálja, az aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelettől (RCCA) kezdve az aktív holttérfigyelő rendszeren (BCA) át a kerékpáros-felismeréssel kiegészített, ráfutásos balesetet megelőző rendszerig (FCA), és így tovább: így Ön magabiztosan közlekedhet közúton és a versenypályán egyaránt.

  Az új i30 N.

  Az új i30 N.

  A vadonatúj i20 N

  Teljesítményre született.