A vadonatúj Hyundai i10

A nagyság nem a mérettől függ.

Akár új, dinamikus formatervét, akár kifinomult csatlakozási technológiáit vagy fejlett biztonsági csomagját nézzük, a vadonatúj i10 méreteit tekintve talán apró, de minden más értelemben többre képes, és messzebbre mutat. És akkor még nem szóltunk arról a grandiózus világpremierről, amelyet a 2019-es Frankfurti Autószalonon ünnepelt az újdonság. Hamarosan további izgalmas részletekkel szolgálhatunk!

Nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A vadonatúj i10-ből csak úgy sugárzik a magabiztosság; az első pillanattól fogva magára irányítja a figyelmet. Az éles szögletek, az erőteljes vonalak és a lágy ívek lenyűgöző kombinációja kivételesen dinamikussá, életvidámmá teszi a kisautók szegmensének legújabb tagját. Bármerről csodáljuk, kétség sem férhet az autó lehengerlő stílusosságához.

Lehetőségekkel teli utastér.

Az utastérben magával ragadó, fiatalos hangulat fogadja. Foglaljon helyet, gyönyörködjön a látványban és tapintsa meg a felületeket. A helykínálat sem kevésbé lenyűgöző, köszönhetően a nagyobb tengelytávnak és a kiemelkedően tágas csomagtartónak. Emellett fejlett technológiák hosszú sorával is találkozhatunk, beleértve azokat a kategóriaelső csatlakozási funkciókat, amelyekkel menet közben is kapcsolatot tarthatunk, tájékozódhatunk vagy szórakozhatunk. És akkor még nem említettük a kategória egyik legteljesebb biztonsági csomagját. Röviden: többet tettünk bele, hogy Ön többet hozhasson ki belőle.

  • Dinamikus külső formaterv
  • Ötfokozatú automata sebességváltó vagy ötfokozatú manuális sebességváltó
  • Bluelink® csatlakozás Find My Car autókereső funkcióval
  • Hyundai SmartSense biztonsági szolgáltatások1
  • Apple Carplay2 & Android Auto3
  • Fűthető ülések és kormánykerék
  • Vezeték nélküli töltés